Klasmann-Deilmann start samenwerking met Benfried in verkoop sensoren Log & Solve

De sensoren van Log & Solve meten vochtigheid en bodem-temperatuur van het substraat of de grond. Deze metingen worden realtime verwerkt en inzichtelijk gemaakt in het digitale dashboard van Log & Solve. Met dit dashboard heeft de kweker direct inzicht in de vochthuishouding en temperatuur in de kweekpot of vollegrond.

Onlangs startte Klasmann-Deilmann Benelux een samenwerking met tuinbouwtoeleverancier Benfried voor de verkoop van deze sensoren. "Data wordt een onmisbare schakel in de teelt. Het grote voordeel van dit digitale platform is dat we de teeltdata actueel verwerken en ontsluiten aan de gebruiker. Die kan aan de slag met de huidige situatie, maar ook met Log & Solve eenvoudig terugkijken naar meetgegevens van een eerder teeltseizoen. Daardoor kan de teler proactief inspelen op de teeltomstandigheden", aldus Gerard Flinterman, accountmanager van Log & Solve.

Door de samenwerking wordt het bereik van potentiële klanten uitgebreid voor de sensoren.

Veelbelovend
Sybrand Keemink, productspecialist meststoffen en gewas-beschermingsmiddelen bij Benfried, is erg enthousiast over de samenwerking: "Het uitlezen, registreren én op een laagdrempelige manier interpreteren van meetresultaten is van grote toegevoegde waarde voor onze klanten. De output van Log & Solve ziet er veelbelovend uit."

De Log & Solve-sensoren zijn sinds 1 maart bij Benfried verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Benfried
info@benfried.com 
www.benfried.com

 

 Log&Solve
log.solve@klasmann-deilmann.com   
www.logandsolve.com 
Klasmann-Deilmann
www.klasmann-deilmann.com 

 

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.