E-power neemt aggregatendivisie over van Prins Maasdijk

De groep van Prins bedrijven focust zich al tientallen jaren op Intern transport materieel, dieselmotoren en generatorsets. Vanwege de stormachtige groei, zeker in de laatste jaren, is men tot de conclusie gekomen dat de afdeling Generatoren beter tot zijn recht zou komen in een zelfstandige omgeving. De toekomstige groei van deze productgroep kan hier veel beter gewaarborgd worden

Afgelopen jaar is Prins Maasdijk dan ook met E-power in contact getreden en zijn partijen tot de overeenstemming gekomen dat zij de activiteiten met betrekking tot deze productgroep overnemen. E-power is een grote fabrikant van stroomgroepen in België en heeft daarvoor nu een eigen Nederlandse vertegenwoordiging opgezet. De verkoper van de afdeling generatoren van Prins, Damy Barendsen, is in dienst getreden van E-Power en zal gewoon de contactpersoon blijven.

In een overgangsfase zal Prins wel de service, reparatie en onderhoud blijven doen aan door haar geleverde generatorsets. E-power zal deze, net als de onderdelenvoorziening, zelf later ter hand nemen.

Prins kan zich naar eigen zeggen nu volledig gaan richten op heftrucks, palletwagens, dieselmotoren en andere machines.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Damy Barendse  +31 (0) 6 13 03 56 62, of zie https://e-powerinternational.com/nl  

Voor meer informatie:
Prins Maasdijk
Tuindersweg 37
2676BD Maasdijk
+31 (0)174 516 240
www.prinsmaasdijk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.