Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cees den Boer, medeoprichter Svensson Nederland, overleden

Op maandag 13 maart jl. is Cornelis (Cees) den Boer, oud-directeur en medeoprichter van Svensson Nederland, plotseling overleden. Hij is 83 jaar geworden.

Vier weken geleden was Cees, samen met zijn oudste dochter Clarinda, nog op HortiContact in Gorinchem. Waar na alle jaren nog veel mensen hem kenden en herkenden. Hij was een echte verbinder. Veel relaties hadden nog steeds contact met hem.

Ruim 40 jaar geleden heeft hij, samen met Ivan Ludvigson en Göran Henningsson, de Nederlandse tak van Svensson opgezet. In 1981 is hij samen met zijn vrouw Annie in dit avontuur gestapt.

Ze begonnen in een loods in Zuidland. Hard werken en lange dagen. Na een brand in Zuidland verhuisde het bedrijf in 1985 naar de nieuwbouwlocatie in Hellevoetsluis, de huidige locatie aan de Marconiweg.



Cees heeft Svensson geleid totdat zijn vrouw Annie plotseling op haar 54e overleed. Op zijn 60e is hij gestopt en heeft hij het roer overgedragen aan Anders Ludvigson, de huidige CEO en zoon van Ivan Ludvigson.

Mede dankzij Cees den Boer ontstond het succes van Svensson klimaatschermen. Volgens hem was de belangrijkste factor van het succes, betrouwbaarheid. Hoge kwaliteit en de beste oplossing voor de teler. Voor de verkoop van de schermen heeft hij een wereldwijd netwerk opgezet. De marktpositie en de merkbekendheid van Svensson klimaatschermen zijn voor een groot deel te danken aan de ondernemersgeest van Cees. Hij ging door het vuur voor de klant.

De begrafenis heeft plaatsgevonden op zaterdag 18 maart jl. op de begraafplaats van Abbenbroek.

Contactpersoon:
Clarinda Gros - den Boer
M: + 31 621 398 037 
clarinda.gros@ludvigsvensson.com