Tuincentrum Osdorp wint Golden Singolo Award 2023

Tuincentrum Osdorp is op donderdag 16 maart 2023 verkozen tot de winnaar van de Golden Singolo Award 2023. Tijdens een bezoek aan Opti-flor tijdens de zgn. Discover Opti-flor Days kregen zij de award uitgereikt uit handen van Devin van Dijk, accountmanager tuincentra van Opti-flor.


V.l.n.r. Sandra Könings (Trendlogic), Jeffrey van Dam-Bongers (Tuincentrum Osdorp), Devin van Dijk (accountmanager tuincentra Opti-flor) en Tim van Leeuwen (marketing manager Opti-flor)

Tijdens deze verkiezing lieten zij medegenomineerden Groenrijk Schalk en tuincentrum Coppelmans uit Nuenen, achter zich. De jury is onder de indruk van het ondernemerschap en waardeert de manier hoe dit Tuincentrum werkt met Opti-flor orchideeën. Het tuincentrum is een echte ambassadeur van het merk en maakt indruk met 5 tafels Opti-flor orchideeën, volledig in de Opti-flor huisstijl. De tafels zijn voorzien van het volledige POS pakket met tafelranden, posters, A4 leaflets en ook uitleg over het AQUO watergeefsysteem. Naast losse planten maken zij ook zelf arrangementen met Opti-flor orchideeën.

Inspiratie bieden
Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. "Met de Golden Singolo Award proberen we ondernemers weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle ondernemers hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."

Klik hier voor meer informatie over de Golden Singolo Award. Een video van de uitreiking vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.