Artechno Growsystems is verhuisd

Artechno Growsystems is per 20 maart naar Maasdijk verhuisd. Artechno Group behoudt ook haar huidige locatie in De Lier, waar het AVF+ Cultivation & Research Center en AquaLeap gevestigd blijven.

De verhuizing volgt op 'een zeer sterke groei de afgelopen periode', zo laat men weten bij het verhuisbericht. "We zijn klaar voor de volgende fase."

Na maandenlange voorbereiding heeft Artechno Growsystems haar nieuwe pand in Maasdijk betrokken. Het pand is ruimtelijker ingedeeld, de afdelingen zijn groter en het pand is in z’n geheel beter ingericht op de toekomstige groei. Aanleiding voor de verhuizing was de continue groei die het bedrijf doormaakt. Het nieuwe pand is een stuk meer toekomstbestendig dan het pand in De Lier.

Extra locatie
De locatie in Maasdijk biedt meer ruimte voor kantoren, heeft een aanzienlijk grotere productiehal en draagt bij aan een optimale service voor klanten, een van de primaire doelen van Artechno Growsystems, Daarnaast behouden ze het oude pand in De Lier, voor onder andere het  Cultivation and Research Center en het bedrijf AquaLeap.

Feestelijke opening
De verhuizing naar het prachtige nieuwe pand wordt gevierd met een feestelijke opening voor genodigden op 17 juni. Hierbij zullen de bezoekers onder andere genieten van een rondleiding en een hapje en drankje.

De adresgegevens
Het nieuwe adres van Artechno Growsystems is:

Bandijkweg 2
2676 LJ
Maasdijk

Het adres van het  Cultivation and Research Center en AquaLeap blijft:

Pastoor Verburghlaan 20a
2678 NE
De Lier

Voor meer informatie:  
Artechno Growsytems
info@artechno.nl
www.artechno-growsystems.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.