CEO GreenV gaat naar FrieslandCampina

Jan Derck van Karnebeek is benoemd tot nieuwe CEO van Koninklijke FrieslandCampina N.V. Hij komt over van tuinbouwbedrijvengroep GreenV, waar hij sinds 1 september 2022 aan de slag is. Van Karnebeek treedt per 1 juni 2023 bij de zuivelcoöperatie in dienst. 

De huidige CEO van GreenV bracht bijna zijn gehele loopbaan door bij Heineken N.V. in commerciële, marketing en algemeen managementfuncties. Zijn carrière bij Heineken omvatte banen in Nederland, Hongkong, Slowakije, Bulgarije, Roemenië en Oostenrijk en culmineerde, in de periode 2015 tot 2021, in de functie van Chief Commercial Officer en lid van het Executive Team op het internationale hoofdkantoor van de brouwer in Amsterdam.

GreenV stelde onlangs Anneke van de Geijn aan als CCO en kondigde de overname van Voshol aan. Wie de nieuwe CEO wordt, is (nog) niet bekend gemaakt.

Bron: FrieslandCampina


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.