Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023

Publieksprijs naar SlijkermanKalanchoë

Berrybrothers uit Roggel (Limburg) heeft donderdag de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023 gewonnen. De prijs werd in Beesd uitgereikt door Hanneke van den Bout, directeur Gezond & Veilig werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Uit het juryrapport: “Met het neerzetten van een duidelijke visie op goed werkgeverschap is het dit bedrijf, dat de afgelopen 10 jaar sterk is gegroeid, gelukt een helder kader neer te zetten. Met de regelruimte en bevoegdheid voor de staf en het middenkader om vervolgens alle medewerkers actief te betrekken in de praktische uitwerking van deze visie naar gezond, vitaal maar vooral met plezier werken. Daarbij is het hen gelukt om het kleinschalige karakter te behouden, waardoor de betrokkenheid bij elkaar is gebleven.”De publieksprijs ging naar SlijkermanKalanchoë uit Heerhugowaard
en werd uitgereikt door en Hans Koehorst (LTO Nederland), werkgeversvoorzitter van het Stigasbestuur. SlijkermanKalanchoë kreeg de meeste stemmen op Stigasprijs.nl.


SlijkermanKalanchoë

Naast Berrybrothers en SlijkermanKalanchoë waren Markusse BV uit s-Heer Abtskerke, Kwekerij Moors uit Asten-Heusden en Van Ooijen’s Hoveniers uit Appeltern genomineerd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.