Nieuw startmoment opleiding Teeltexpert op dinsdag 18 april in Den Haag

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen de productiebedrijven. Hoe stuur je een plant voor een optimale kwaliteit en productie, met oog voor een laag energieverbruik? Welke nieuwe technieken kun je hierbij toepassen om jouw teeltplan te optimaliseren? En hoe vertaalt dat zich naar andere productielocaties op de wereld? Dit alles maakt het vak van teeltspecialist steeds complexer. Naar aanleiding van deze vragen uit het bedrijfsleven hebben Lentiz en Inholland Academy de praktijkgerichte opleiding Teeltexpert ontwikkeld. De opleiding wordt deels online, deels fysiek op locatie Inholland Den Haag verzorgd.

Teeltspecialist
De opleiding Teeltexpert is afgestemd op werknemers die al ervaring hebben in de glastuinbouw en zich verder willen ontwikkelen tot teeltspecialist. Als deelnemer krijg je in de bijeenkomsten kennis van teelt, klimaat en techniek. Door middel van opdrachten die op het eigen bedrijf worden uitgevoerd, wordt de theorie gekoppeld aan jouw eigen praktijk.

Enthousiaste deelnemers
De opleiding bestaat uit 4 blokken die afzonderlijk van elkaar zijn te volgen. Hierdoor zijn er jaarlijks 4 startmomenten voor de opleiding Teeltexpert (elke keer als er een blok start). Het eerstvolgende startmoment is op dinsdag 18 april. Dan start een nieuwe groep deelnemers met blok 2 van de opleiding. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Nieuwsgierig? Bekijk hier het programma.

bron: Inholland Academy


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.