Jubilerend InFa Techniek wordt onderdeel van Atrium Agri

InFa Techniek bestaat dit jaar dertig jaar. Op 3 maart werd daarom een feest georganiseerd voor directe klanten en dealers. Daarbij werd stilgestaan bij de pensionering van Arslan Ince én de overname door Atrium Agri anderhalf jaar geleden. InFa Techniek heeft zich aangesloten bij PB tec, één van de bedrijven in het groeiende glastuinbouwconsortium.

De locatie van InFa was op 3 maart omgebouwd tot een feestlocatie; van rode loper met ballondecoratie en TukTuks tot een DJ en foodtrucks. De gasten werden feestelijk ontvangen en konden tijdens het feest genieten van warme hapjes en koude drankjes.

Tijdens het bedrijfsfeest was er ruimte voor een rondleiding door medewerkers in het recent compleet verbouwde productieruimte, maar ook voor een gezellige borrel met elkaar.

Begonnen als tweemanszaak
Rinus Faasse en Arslan Ince vertelden in hun speech dat InFa Techniek zich van een tweemanszaak heeft ontwikkeld de afgelopen 30 jaar tot een erkend installatiebedrijf in de tuinbouw met technologisch hoogstaande oplossing voor de watergeeftechniek en dealer van Hoogendoorn. "Dit was niet mogelijk zonder een geweldig team aan eigen specialisten en een trouwe kring van vaste klanten en dealers", spraken Rinus en Arslan uit.

Door de jaren heen zijn de verschillende watertechnische units ontwikkeld en verder geperfectioneerd. "Innovatie is de succesfactor van InFa", zeggen de mannen. Door de groei van InFa Techniek en om aan de gevraagde capaciteit van klanten te kunnen voldoen hebben Rinus en Arslan besloten om zich aan te sluiten bij de PB groep.

Na de officiële feestelijke bijeenkomst was er nog ruimte voor een borrel voor medewerkers van InFa Techniek met aanhang. De “Brabantse nacht was zeker lang en gezellig”. Het was een zeer geslaagd bedrijfsfeest om niet te vergeten, deelt InFa Techniek gevolgd door een laatste bedankje voor Arslan die gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. 

Bekijk hier een foto-impressie van de feestdag op 3 maart.

Voor meer informatie:
InFa Techniek
info@infatechniek.nl 
www.infatechniek.nl

 

 

Atrium Agri 
info@atriumagri.com 
www.atriumagri.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.