Plantanious neemt activiteiten Persoon Potplanten over

Per 15 maart aanstaande wordt de al bestaande samenwerking tussen Plantanious en Persoon Potplanten verder uitgebouwd. Vanaf die datum gaan beide ondernemingen als eenheid verder. Concreet betekent dit dat de eigenaren van Plantanious de activiteiten van Persoon Potplanten overnemen. De beide bedrijven blijven als aparte eenheden bestaan, elk met een eigen structuur en werkwijze. Voor klanten verandert er niets. Wel treedt Persoon Potplanten per 15 maart uit Decorum. Dit omdat de nieuwe combinatie denkt haar commerciële ambities, haar kwaliteitsbeleid en haar merk het best zelfstandig te kunnen nastreven.

V.l.n.r.: Joost, Aad, Freek en John

Plantanious, gevestigd in Kwintsheul, en Persoon Potplanten, gevestigd in De Lier, zijn allebei vooraanstaande potplantenbedrijven. Een breed aanbod en een excellente productkwaliteit zijn voor beide kenmerkend. Plantanious staat in de sector bekend om haar duurzaamheidsstreven. De bedoeling is om de verduurzaming van de productie bij Persoon Potplanten versneld aan te pakken.

De nieuwe combinatie presenteert zich voor het eerst als eenheid tijdens de FloraHolland Trade Fair, die op 15 en 16 maart plaatsvindt in Rijswijk. Dan wordt ook een gezamenlijke huisstijl gepresenteerd met een nieuw, eigen logo voor Persoon Potplanten.

Voor meer informatie:
Plantanious
Hooghe Beer 20 
2295 MZ Kwintsheul 
T: 0174-296028 
www.plantanious.com

 

Persoon Potplanten
Zijtwende 10
2678 LJ De Lier
T: 31-15-380.93.82
www.persoonpotplanten.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.