Foodchain & Agrimarketing: Het 7e sierteelt marketing event

De consument verandert en daarom moet het retailschap blijven meebewegen om te voldoen aan de wensen en behoefte van die consument. Het overgrote deel van de in Nederland geteelde bloemen en planten vindt de weg naar de consument via het retailschap. Dit onderwerp vormt dan ook de rode draad van ons 7e Sierteelt Marketing Event. Deze keer wederom met een verrassende line-up van sprekers.


Regisseur van Winkelbeleving, Carin Frijters (spreker op het event). Carin is allround retailprofessional en oprichter van platform RetailTheater. 

Via een strategische marktanalyse neemt Josephine Klapwijk, Consultant Retail Services bij Royal FloraHolland, ons mee naar kansen voor innovatie. Vervolgens laten we ons inspireren door de Regisseur van Winkelbeleving, Carin Frijters. Carin is allround retailprofessional en oprichter van platform RetailTheater. Zij is een veelgevraagd retailspreker, creatief aanjager, inspirator en auteur van de retailboeken Prikkel de Koopknop, het praktische RetailTheater en de in 2022 verschenen Retail Survival Guide. Benieuwd naar hun verhalen? Schrijf je dan nu in!

Voor het programma, aanmelden en meer informatie klik hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.