Groen licht voor komst nieuwe productstraat Aalsmeer-Oost

Royal FloraHolland heeft groen licht voor de verdere bouw en ontwikkeling van Aalsmeer-Oost. De omgevingsvergunning is verleend en onherroepelijk. Daarom plaatst de veiling binnenkort een groot bouwbord.

Aan de zichtzijde van de N201 ontwikkelt Royal FloraHolland een nieuw bedrijventerrein met bedrijfs- en kantoorruimtes. Royal FloraHolland geeft hier gronden uit in erfpacht, waar sierteeltondernemers een eigen pand kunnen bouwen, en realiseert te huren bedrijfsruimtes.

De nieuwe, 450 meter lange productstraat zorgt voor een rechtstreekse verbinding met Aalsmeer-Centrum. Dit maakt een efficiënte aanvoer van bloemen, planten én logistieke middelen mogelijk. Met de aanleg van de Sierteeltstraat en de Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) wil Royal FloraHolland daarnaast voor een snelle verbinding richting A4, A9 en Schiphol zorgen.

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.