Royal Van Zanten toont awardwinnaars op WFFSA

Tijdens de WFFSA Floral Distribution Conference ‘The Future in Bloom’ in Miami zijn diverse noviteiten van Royal Van Zanten gepresenteerd aan de groothandel en inkopers van bloemen. Nieuw dit jaar is de Chrysanthemum Yellow Cap; als pluischrysant ziet hij er qua bloemvorm uit als een Craspedia.

Veelzijdig assortiment
De veredelaars van Royal Van Zanten hebben veel ontwikkeld de laatste jaren. Naast verschillende nieuwe chrysantenrassen waren de inmiddels bekende prijswinnende Molly serie (SAF Award) en het ras Cresta Purple (Proflora Best Flower Award) op de WFFSA van de partij.

Op het gebied van Alstroemeria gaf Royal Van Zanten aandacht aan het commercieel ruimschoots bewezen heldergele ras Sunny Lady. Deze werd onlangs uitgeroepen als ‘Best in Class’ tijdens de SAF 2022. Ook stond de nieuwe lavendelkleurige Alstroemeria Florentina in de schijnwerpers, onderscheidend in kleurstelling.


Chrysant Yellow Cap

Charmelia werd gepresenteerd bij Miraflor met de introductie van Charmelia Purplex. De nieuwe Astronova®, was te zien in de stand van The Queens Flowers. Er zijn nu vier rassen beschikbaar in de
Verenigde Staten.

Royal Van Zanten heeft samen met partners veel lading gegeven aan het thema van het evenement ‘The Future in Bloom’.


witte Chrysanthemum Jaca Prov

Platform voor groothandel: What’s b(l)ooming today
Om continu op de hoogte te blijven van introducties, highlights, DIY, storytelling en gratis content voor marketingdoeleinden, biedt Royal Van Zanten vanaf dit jaar een platform: What’s b(l)ooming today. Dit platform werd tijdens het event gepresenteerd. Een verrassend en onderscheidend assortiment is belangrijk voor een steeds meer competitieve markt. Royal Van Zanten draagt hiermee bij aan de creativiteit van marketeers en bloemisten en informeert hen ook online over de mogelijkheden van bloemen en planten.

Marketing Manager Rob van der Helm: “We kijken terug op een zeer succesvol evenement, waarin we merken dat het enorm belangrijk is om als veredelaar een goede connectie te maken met de andere schakels in de keten, om van hen te leren en hen waardevol te informeren.”

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.