Roobos wordt onderdeel van Floral Trade Group

Bloemen- en plantengroothandel Roobos heeft zich per 3 maart 2023 aangesloten bij Floral Trade Group. Algemeen directeur Wim van der Plas: "Deze stap past binnen de groeistrategie van FTG. Roobos is een toonaangevende speler in de vakhandel met enthousiaste, competente medewerkers en trouwe klanten. FTG vergroot hiermee zijn fundament binnen de divisie Vakhandel."

Al meer dan 40 jaar belevert Roobos bloemisten door heel Europa. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Frankrijk en België. Roobos verkoopt een breed assortiment aan bloemen, planten, (luxe) woonaccessoires en decoratiematerialen.

Wim van der Plas, CEO Floral Trade Group (links) en Raymon Roodhuijzen, algemeen directeur Roobos, schudden elkaar de hand. Op de achtergrond (vlnr): Peter-Christian de Jong (CFO Floral Trade Group), Maarten van der Bent (Directeur vakhandel Frankrijk), Hans van der Plas (Algemeen directeur Van der Plas)

Ook Raymon Roodhuijzen, oprichter van Roobos, is blij met de nieuwe koers: "We hebben gekozen voor Floral Trade Group, omdat de familiewaarden passen bij dit bedrijf, waar de mens centraal staat. De expertise binnen FTG, onder andere op het gebied van Sourcing, BI en IT, stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen. Ook biedt Floral Trade Group ons via haar dochterondernemingen de mogelijkheid om een nog uitgebreider assortiment van sierteeltproducten aan de klanten aan te bieden. Hiermee verwachten wij verdere groei bij en met onze klanten mogelijk te maken."

Roobos blijft als zelfstandig bedrijf doordraaien, maar valt nu onder de vlag van Floral Trade Group.

Over Floral Trade Group
Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. Vanuit de hoofdlocatie in Rijnsburg met vestigingen in Aalsmeer, Westland en door heel Europa zetten ruim 1.100 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te ontzorgen.

Voor meer informatie:
Floral Trade Group
www.floraltradegroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.