OK Plant introduceert voorjaarseditie van Kolibri Gift set small

Kolibri, het consumentenmerk van OK Plant, introduceert de Kolibri Gift set small als een aanvulling voor het cadeausegment. Het cadeauartikel is nu beschikbaar in voorjaarstinten die zich goed lenen voor de komende geefmomenten, zoals Pasen en Moederdag. De cadeauset heeft zijn succes bewezen in varianten voor de kerstdagen en Valentijnsdag.

“De cadeaumarkt is populair, dat is onder andere te zien in de cosmeticamarkt. Het aanbod geschenkdozen neemt toe. Eerder lanceerden we de Kolibri Gift set. Door het succes daarvan ontwikkelden we de ‘small variant’ om in twee prijscategorieën het cadeauartikel aan te kunnen bieden,” aldus Thijs van der Valk, verkoper OK Plant. De sets worden afgestemd op het seizoen en sluiten aan bij populaire geefmomenten.   

Kolibri Gift set small bestaat uit een groene plant (6 cm), Phalaenopsis (9 cm), twee passende sierpotten en een decoratieve ovale dienblad. De set is verpakt in een mooie geschenkdoos en voorzien van styling- en verzorgingstips. Meer informatie over het cadeauartikel is opvraagbaar bij de verkoopafdeling van OK Plant.

Voor meer informatie:
OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
www.okplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.