Royal Van Zanten Flowerbulbs organiseert eigen tulpenweek

Van Zanten organiseert dit jaar haar eigen tulpenshow: de Van Zanten Flowerbulbs Tulpenweek. Een week lang openen zij de tunnel voor iedereen binnen de tulpensector. Geïnteresseerden kunnen niet alleen het brede assortiment van bestaande en nieuwe soorten bekijken (er zijn zo'n 150 soorten opgeplant), tijdens de Tulpenweek is er ook ruimte om te praten over de laatste ontwikkelingen en de toekomst van Nederlands bekendste bloembol.

De VZF Tulpenweek vindt halverwege maart plaats. Zoals bekend, laat de natuur zich niet sturen en is daarom de exacte datum nog niet bekend. Houd de socials in de gaten voor updates en data. 

Van Zanten Flowerbulbs voorziet haar klanten wereldwijd al meer dan 160 jaar van tulpenbollen. Van de meest bekende enkele tulp tot aan de nieuwste soorten. Het bedrijf heeft niet alleen eigen soorten zoals de Ben van Zanten tulp en de Pride serie, maar bieden ook 500+ variëteiten van bollenkwekers met wie al decennia lang wordt samengewerkt.

Wil je de VZF Tulpenweek bekijken? Bas Romijn, Jelle Riel en Tigo Dik leiden je met plezier rond door de tunnel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via n.vanangeren@royalvanzanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven