Addenda trapt campanulaseizoen af

Telersvereniging Addenda trapt het nieuwe seizoen af met een tweetal nieuwtjes. Enerzijds is er een nieuwe website gelanceerd, anderzijds zijn ook de campanula etiketten vernieuwd. Met deze nieuwe labels wordt een materiaalbesparing van 40% gerealiseerd ten opzichte van het vorige label.

De nieuwe website is sinds 1 maart 2023 in de lucht. Conumenten vinden er veel inspirerende content zoals blogs, Do It Yourself video's en verzorgingstips. Op de business omgeving kunnen klanten terecht voor het laatste nieuws over events en noviteiten, sales ondersteuning zoals tips & tricks voor tuincentra en retailers, aanvragen van POS materialen, online catalogus en de Addenda Media Library.

De materiaalbesparing is gerealiseerd door de etiketten enkelzijdig te maken. De etiketten worden geproduceerd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en gemonteerd aan een bamboestokje. De verwerking (etiketten monteren aan een bamboestokje) en verpakkingswerkzaamheden laat Addenda in samenwerking met Floramedia uitvoeren door een sociale werkplaats.

De nieuwe Campanula etiketten zijn voorzien van een QR-code welke verwijzen naar de nieuwe website met verzorgingstips in vier talen. Hierdoor wordt de consument internationaal beter ondersteunt met de juiste product- en verzorgingsinformatie over Campanula. In het kader van duurzaamheid zullen de kwekers van Addenda de oude labels uit voorraad eerst gebruiken. De vernieuwde Campanula etiketten zijn vanaf omstreeks april in het tuincentrumschap te bewonderen.

Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
https://addenda.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.