Altanova introduceert 'bloem met gele golfballetjes' Craspedia globosa

Craspedia globosa, een bijzondere tuinbloeier die opvalt door haar gele, balvormige bloemen, is een vrolijke noviteit in het assortiment van AltaNova. Craspedia globosa ‘Golf Beauty’ is te herkennen aan haar zilvergroene bladeren en aan haar opvallende bloemen. De bloemen van Craspedia zien eruit als gele (golf)balletjes en steken fier de lucht in. Het leuke aan Craspedia als tuinplant is dat de consument haar bloemen eventueel ook kan afknippen en kan laten indrogen als droogbloem. Zo beleeft men er dubbel plezier aan.

Craspedia is bij AltaNova momenteel beschikbaar in potmaat 13cm, later in het seizoen ook in potmaat 17cm.

Start van het voorjaarsseizoen
Samen met Genista geeft Craspedia het startschot voor het voorjaarsseizoen bij AltaNova. Ook de heerlijk geurende Genista zal namelijk de komende weken in verschillende potmaten (13cm, 17cm, 19cm en 23cm) beschikbaar komen. Per potmaat zijn er ook verschillende vormen beschikbaar, zoals struik, pyramide en bol op stam.

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.