Nieuwe campagneboodschap voor orchideeën: ‘Schoonheid die blijft’

Deze week lanceert Orchidee Nederland haar nieuwe campagneboodschap: ‘Schoonheid die blijft’. Orchideeën staan bekend om hun stijlvolle karakter, diversiteit en vooral hun lange houdbaarheid. Met deze nieuwe boodschap en aansluitende promotiecampagne, speelt de collectieve promotieorganisatie in op de unieke kwaliteiten van orchideeën.

Internationale campagne
De campagneboodschap zal naar voren komen in internationale marketingactiviteiten, waaronder shopperactivaties, consumentenevents, en op eigen inspiratiekanalen. Met deze activiteiten willen orchideeënkwekers consumenten de schoonheid en diversiteit van orchideeën laten zien en vooral meegeven dat je erg lang plezier hebt van de plant.

Inspiratie- en promotiemateriaal
Met de collectieve promotie van Orchidee Nederland worden jaarlijks miljoenen consumenten bereikt in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Als onderdeel van deze nieuwe internationale campagne, is op het platform www.orchidsinfo.eu onder meer informatie te vinden over de verzorging van orchideeën, de verschillende variëteiten, de diversiteit in toepassingsmogelijkheden en gebruiksgemak. Voor consumenten interessant, maar ook voor de handel is via Vakhandel waardevolle inspiratie en promotiemateriaal te downloaden, zoals sfeerfotografie en verzorgingsgidsen.                                                                                                
Bron en fotocredit: Orchidsinfo.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.