Together2Grow investeert met SLIM-subsidie in ontwikkeling medewerkers

Together2Grow investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Dit doen ze met behulp van de SLIM-subsidie (subsidie leren en ontwikkelen in het MKB). Tevens is het voor medewerkers zelf belangrijk om helder in kaart te hebben welke richting het bedrijf opgaat en wat de marktontwikkelingen zijn. In januari hebben de eigenaren daartoe in januari een personeelsbijeenkomst georganiseerd, alwaar interactief werd gesproken over de plannen voor 2023.


 
Denktank 
Acht medewerkers van verschillende locaties van Together2Grow zijn onder begeleiding van organisatieadviseur Sandhya Santoe van Suits & Soul een projectgroep opgestart waarin zij – onafhankelijk van de directie – brainstormen over de meest uiteenlopende zaken die spelen op de kwekerijen. Het doel hiervan is om de ontwikkeling van medewerkers en een betere onderlinge communicatie te stimuleren waardoor de bedrijfsvoering efficiënter verloopt en medewerkers in hun kracht worden gezet. De medewerkers van deze “SLIM denktank” willen gezamenlijk Together2Grow naar een hoger plan tillen.
 
Klik hier voor meer informatie over Together2Grow en haar ambities.

bron: Decorum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.