Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Genomineerden Golden Singolo Award 2023 bekend

Tuincentrum Osdorp (Amsterdam), Groenrijk Schalk (Prinsenbeek) en Tuincentrum Coppelmans (Nuenen) zijn in de race voor de Golden Singolo Award 2023. Opti-flor heeft de afgelopen maanden diverse onaangekondigde bezoeken gebracht aan deze drie tuincentra en ziet hen als voorbeeld voor het uitdragen van de Opti-flor merkbeleving.

Deze genomineerden werken op een onderscheidende manier jaarrond met planten van Opti-flor. De tuincentra hebben een moderne en schone uitstraling en wordt gerund door ondernemers met ondernemerschap en een duidelijke toekomstvisie. Deze ondernemers zijn ware ambassadeurs voor het merk Opti-flor!       Devin van Dijk (commercieel medewerker buitendienst): "De winkels zien er modern en strak uit en dragen de Opti-flor merkbeleving perfect uit."

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Marketing manager Tim van Leeuwen: "Samen met onze partners en een aantrekkelijke, five-star schapspresentatie willen we consumenten inspireren én laten genieten van de meest bijzondere orchideeën." 

De Golden Singolo Award is in 2013 in het leven geroepen door Opti-flor en wordt jaarlijks uitgereikt aan de Phalaenopsis-professional, die op bijzondere wijze een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. 

De Golden Singolo Award 2023 wordt uitgereikt tijdens de Discover Opti-flor Days, die van 13 tot en met 17 maart gehouden worden.
Klik hier voor meer informatie over de Golden Singolo Award.

Publicatiedatum: