Genomineerden Golden Singolo Award 2023 bekend

Tuincentrum Osdorp (Amsterdam), Groenrijk Schalk (Prinsenbeek) en Tuincentrum Coppelmans (Nuenen) zijn in de race voor de Golden Singolo Award 2023. Opti-flor heeft de afgelopen maanden diverse onaangekondigde bezoeken gebracht aan deze drie tuincentra en ziet hen als voorbeeld voor het uitdragen van de Opti-flor merkbeleving.

Deze genomineerden werken op een onderscheidende manier jaarrond met planten van Opti-flor. De tuincentra hebben een moderne en schone uitstraling en wordt gerund door ondernemers met ondernemerschap en een duidelijke toekomstvisie. Deze ondernemers zijn ware ambassadeurs voor het merk Opti-flor!       Devin van Dijk (commercieel medewerker buitendienst): "De winkels zien er modern en strak uit en dragen de Opti-flor merkbeleving perfect uit."

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Marketing manager Tim van Leeuwen: "Samen met onze partners en een aantrekkelijke, five-star schapspresentatie willen we consumenten inspireren én laten genieten van de meest bijzondere orchideeën." 

De Golden Singolo Award is in 2013 in het leven geroepen door Opti-flor en wordt jaarlijks uitgereikt aan de Phalaenopsis-professional, die op bijzondere wijze een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. 

De Golden Singolo Award 2023 wordt uitgereikt tijdens de Discover Opti-flor Days, die van 13 tot en met 17 maart gehouden worden.
Klik hier voor meer informatie over de Golden Singolo Award.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.