Mark-Jan Terwindt gestart bij Royal Anthos

Op 13 februari jl. is Mark-Jan Terwindt als algemeen directeur bij Royal Anthos aan de slag gegaan. Hij krijgt de dagelijkse leiding over de organisatie en neemt de uitvoerende taken van Henk Westerhof over. Daarmee wordt hij het nieuwe boegbeeld van Royal Anthos. Contact met de leden vindt hij belangrijk.

Na een uitstap naar de groentesector is Terwindt weer terug in de sierteeltsector, waar hij eerder al 15 jaar in verschillende functies werkzaam was. Hij geeft aan dat marktbehoud en markttoegang, promotie en het bewaken van de ‘licence to deliver’ van de leden centraal zullen staan. “Daar horen bekende werkgebieden van Royal Anthos als arbeids- en fytosanitaire vraagstukken natuurlijk bij. Maar ook standaardiseren, digitalisering en duurzaamheid. Dat laatste onderwerp komt door de Europese Green Deal en het in de maak zijnde Landbouwakkoord hard op ons af”, aldus Terwindt.

Nieuwe opstelling
Contact met de leden vindt Terwindt essentieel om de uitdagingen die op de sector afkomen aan te pakken. “In bedrijfsbezoeken ga ik na wat de leden bezighoudt of zorgen geeft”, vertelt hij. “We hebben een stevig bord vol uitdagingen, waar we samen een weg in zullen moeten vinden.” Terwindt gaat vol energie aan de slag om die weg te zoeken. In de nieuwe opstelling blijft Westerhof achter de schermen actief als voorzitter totdat een nieuwe is gevonden. Alfons Zwetsloot zal zich als financieel directeur focussen op de financiën en zet zijn werkzaamheden op het gebied van digitalisering en arbeidsvraagstukken, waaronder de CAO, voort.

bron: Anthos


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.