Kennisdag FlowerWatch

"2023 wordt 'most sustainable year for Flower Logistics ever'"

Tholen - Het was een beetje alles in een: een kennisdag, een open huis, netwerken, het presenteren van de eigen diensten en het uitlichten van de samenwerking met klanten. Met al die redenen in het achterhoofd verwelkomde FowerWatch gisteren partners, klanten en relaties op de nieuwe locatie in de Tech Campus De School in Roelofarendsveen.


Jeroen van der Hulst verwelkomt de gasten

Standaarden zetten en data verzamelen met als uiteindelijke doel de kwaliteit en het vaasleven van bloemen verbeteren is dé grote missie van het bedrijf. Onder leiding van Jeroen van der Hulst worden ketenpartijen - en dat zijn alle partijen die op enig moment eigenaar zijn van de bloemen - aan elkaar gekoppeld, omdat alleen in nauwe samenwerking die kwaliteit van 'farm to vase' gewaarborgd kan worden. 

Op de Kennisdag waren een aantal partijen/partners present, die samenwerken met FowerWatch en op de een of andere manier een bijdrage leveren aan optimale transportcondities. Dit waren KLM, Kuehne Nagel, CargoLite en Weber Cooling. Die eerste twee dragen uiteraard een grote verantwoordelijkheid in het behoud van kwaliteit tijdens transport; voor met name die laatste twee geldt dat zij daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. 'Koelen, koel houden en terugkoelen waar dat nodig is, dat is wat al deze partijen tezamen zo'n beetje als motto voeren', zo vat Jeroen het samen.

Een vergelijkbare dag is al verschillende malen eerder georganiseerd in Kenia. Ook daar is het bedrijf al jaren bekend van haar cursussen en adviezen en worden deze Kennisdagen dan ook goed bezocht. Op de laatste editie gaven 240 akte de présence . 

De Tech Campus De School is overigens een interessant gebouw. De voormalig middelbare school is aankocht door een IT bedrijf, die een deel weer onderverhuurt aan derden. FlowerWatch is er daar één van, maar er gebeurt van alles. Zo zit ook de plaatselijke bibliotheek in het gebouw, is er een toneelzaal (waar de bijeenkomst werd gehouden), kunnen zzp'ers ruimtes huren en worden in de voormalige gymzaal  27 sociale huurappartementen gerealiseerd. 

Meer informatie over de Tech Campus De School vindt u hier.

Voor meer informatie:
FlowerWatch B.V.
Jeroen van der Hulst
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
Tel: +31 71 331 90 58
info@flowerwatch.com 
www.flowerwatch.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.