woensdag 7 juni, Bleiswijk

EnergiekEvent 2023 in teken energiezuinidge kassen

Kas als Energiebron, Wageningen University & Research BU Glastuinbouw, Delphy Improvement Centre, Plant Lighting en Glastuinbouw Nederland organiseren op woensdag 7 juni aanstaande het EnergiekEvent 2023. Na de onderbreking vanwege de coronapandemie bleek het evenement in mei vorig jaar wederom de ideale gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over energie in de glastuinbouw. Dus noteer deze datum alvast in de agenda!

Energiezuinige kassen
Ook dit keer kan worden deelgenomen aan diverse workshops en is het mogelijk projecten te bezoeken in de kassen van Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre. Naast deze kennisinstellingen levert ook Plant Lighting een belangrijke bijdrage aan het evenement en het programma. Diverse aspecten van onder meer Het Nieuwe Telen, CO2, LED-belichting en nieuwe energiezuinige kassen komen aan bod.

Uiteraard wordt tijdens het EnergiekEvent 2023 niet voorbijgegaan aan de actualiteit van de hoge gas- en energieprijzen.

Programma en mogelijkheid voor inschrijving volgen later.

Bron: Kas als Energiebron


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.