Hans van der Poel verwelkomt twee nieuwe directeuren

Hans van der Poel heeft twee nieuwe enthousiaste directeuren gevonden, die per 1 april a.s. de organisatie verder willen dragen en uitbouwen naar de toekomst.

Mark Hogenboom, voor de meeste klanten geen onbekende, wordt de nieuwe technisch directeur. Mark werkt al 23 jaar in de organisatie en vormt samen met de engineers het technische hart van het bedrijf.


V.l.n.r. Niels van der Meer, Caroline en Hans van der Poel en Mark Hogenboom

Naast Mark krijgt het bedrijf ook een nieuwe algemeen directeur: Niels van der Meer. Hij begon zijn carrière in 1998 bij Hans van der Poel, en is, na jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende technische bedrijfstakken, waaronder meest recentelijk als engineering manager in de tuinbouw, terug op het oude nest. Niels zal zich gaan richten op de organisatie en verdere professionalisering van de bedrijfsvoering.

De huidige directie, Hans en Caroline van der Poel, blijven achter de schermen bij het bedrijf betrokken en zullen regelmatig in de werkplaats en op kantoor te vinden zijn.

Sinds de oprichting in 1984 heeft Hans van der Poel BV voor vele bedrijven klaargestaan met een betrouwbare service en creatieve technische oplossingen. Het bedrijf heeft over de jaren heen tientallen innovatieve machines op de markt gebracht en wereldwijd in bedrijf gesteld.

Voor meer informatie:
Hans van der Poel B.V.
Veenderveld 51
2371 TT Roelofarendsveen
T: +31 (0)71 33 15 278
info@hansvanderpoel.com 
www.hansvanderpoel.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.