Glastuinbouwbedrijven profiteren van nieuwe koppeling tussen Ridder en Marketing in Beeld

Marketing in Beeld en Ridder hebben een koppeling gemaakt tussen hun systemen waarmee optimale narrowcasting mogelijk wordt. Hierdoor kunnen telers informatie over oogstprestaties en teelt op hun beeldschermen verrijken met extra content.

Dankzij deze samenwerking wordt essentiële informatie uit bedrijfsregistratiesysteem Productive van Ridder gepresenteerd in het gelikte jasje van Marketing in Beeld. Met de koppeling tussen de systemen van Ridder en Marketing in Beeld is het heel eenvoudig voor glastuinbouwbedrijven om aantrekkelijke en gevarieerde bedrijfsuitzendingen te maken met een hoge attentiewaarde. De instellingen en informatieblokjes zijn snel aan te passen, zodat de uitzendingen altijd actueel zijn.

Gebruikers krijgen een uitgebreid pakket met verschillende templates tot hun beschikking om mooie en doeltreffende (bedrijfs-)uitzendingen te kunnen maken. Hiermee kan de actuele informatie uit Ridder Productive en andere teeltinformatiesystemen afgewisseld worden met bij voorbeeld (lokaal) nieuws van AD, hortinieuws (AGF.nl, Freshplaza, Goedemorgen), weerberichten, nieuws uit eredivisie, Formule I, wielrennen etc, OV-reisinformatie, maar ook verjaardagen van alle collega’s en ander bedrijfsnieuws.

‘Voortdurende mix’
Telers en hun medewerkers hebben behoefte aan de terugkoppeling van informatie uit de kas, zoals oogstprestaties per persoon, oogstplanning, voortgang en staat van de productie, kwaliteitsvoorschriften en andere interne bedrijfsinformatie. Dat gebeurt via beeldschermen in kantines en andere bedrijfsruimten.

Een van de eerste gebruikers is de Westlandse aubergineteler Tim van Onselen. Hij is heel enthousiast over de mogelijkheden. “Het is een voortdurende mix van informatie die op de schermen in onze kantines voorbijkomt. Belangrijke informatie over oogstnormen en de teelt en arbeidsplanning, wisselen af met nieuws en human interest. Die combinatie is top.”

Hij merkt dat door de aantrekkelijke presentatie de medewerkers blijven kijken, zodat zij ook alle belangrijke mededelingen over hun werkzaamheden en het bedrijf meekrijgen.

Wat Van Onselen ook een meerwaarde vindt is dat iedereen altijd op hetzelfde moment dezelfde informatie ontvangt, zelfs op de verschillende locaties. “Dit voorkomt onduidelijkheden binnen de organisatie en dat wordt vanwege de groei van het bedrijf steeds belangrijker.”

Van Onselen Aubergines telt vier locaties met totaal 16,6 hectare kas. Op twee locaties is het nieuwe systeem voor narrowcasting in gebruik. Van Onselen noemt het systeem erg gebruiksvriendelijk. “Ook een ICT leek vindt hier zijn weg wel mee”, stelt hij.

Heeft u interesse, dan komt men graag een demo verzorgen op uw bedrijf.

Voor meer informatie:
Maryna Yermakova
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Tel.: +31 (0)341 416854
m.yermakova@ridder.com
www.ridder.com 

 

Dennis van der Kaaij
Marketing in Beeld B.V.
Vlotlaan 186
2681 TV Monster
Tel.: +31 (0)174 266908
www.marketinginbeeld.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.