Groeiend Horticoop Technical Services brengt microbubbels mee naar beurs

Na de beurzen in Essen en in Berlijn trekt het beursteam van Horticoop Technical Services deze week naar Gorinchem. Het irrigatie- en elektrotechniekbedrijf groeit, onder meer in Venlo. Directeur Tom Zwijsen vertelde er onlangs al over.

Tom Zwijsen, Ben Hoogendoorn en Steven van Nieuwenhuijzen (van investeringscoöperatie Horticoop) op Fruit Logistica 2023.

Naast een beursteam neemt het bedrijf met vestigingen in Bleiswijk, Venlo en Klazienaveen ook innovaties mee. Eén van de innovaties die Horticoop Technical Services deze editie van HortiContact laat zien is de OxyBull van Agrona.

Tom: "Het OxyBull beluchtingssysteem van Agrona is een efficiënte technologie die met een microbubbel zorgt voor een gezond gewas en beter wortelmilieu door zuurstofrijkwater. De OxyBull zorgt ook voor beweging van het water in een wateropslagtank. Omdat water in beweging is, is het onmogelijk dat er organisch vervuiling of algen groeien in een silo ontstaat. Zuurstof zorgt ook voor schone druppelleidingen waardoor er minder tot geen chemicaliën gebruikt hoeft te worden."

Om een optimale zuurstofinvoer te garanderen, adviseert Horticoop Technical Services het systeem in de dagvoorraad- of schoonwatersilo te installeren. Het systeem is plug-and-play en kan simpel op locatie aangesloten worden. Wanneer het OxyBull beluchtingssysteem wordt gebruikt in combinatie met de zuurstofmeter, wordt het zuurstofniveau en temperatuur om de 5 minuten opgeslagen en weergegeven op de computer.

Horticoop Technical Services op HortiContact in Gorinchem te vinden in stand G128.

Voor meer informatie: 
Tom Zwijsen
Horticoop Technical Services
info@hcts.tech 
www.hcts.tech  

Bleiswijk
Klappolder 150
2665 LP Bleiswijk
Bel: +31 10 5241600 
Storingen: +31 88 2244777

Klazienaveen
Koriander 30
7891 WS Klazienaveen
Bel: +31 59 1668940
Storingen: +31 59 1668948

Venlo
Faunalaan 30
5928 RZ Venlo
Bel: +31 77 3999266 
Storingen: +31 10 5241501


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.