Uitbreiding van de bedrijfshal bij Florensis in Dinteloord

De bedrijfshal van Florensis in Dinteloord is uitgebreid met een nieuwe verdiepingsvloer van 850m² en een extra vloeroppervlak van 1.500m² op de begane grond. Hier vinden voornamelijk het steksteken en inboeten plaats. De vochtcel is bovendien bijna verdubbeld in omvang.

Tijdens de uitbreidingswerkzaamheden moesten alle robotlijnen verplaatst worden, samen met de bijbehorende voorzieningen, zoals elektriciteit, water, data en perslucht. Bij het uitwerken van het plan is rekening gehouden met de bestaande bedrijfsprocessen tijdens de verbouwing.

Dankzij de uitbreiding, de voorbereiding van het dak en de voorbereiding van de achterliggende elektrotechnische installatie, kan het zuidelijk dakvlak van de uitbreiding in de toekomst ook uitgerust worden met zonnepanelen. Florensis zet hiermee weer een extra stap in de verduurzaming van de tuinbouwsector.

In 2019 werd Fase 1 opgeleverd door AAB, Florensis en haar leveranciers. Florensis koos ook bij deze uitbreiding voor veelal dezelfde leveranciers. Daarnaast was in het ontwerp reeds rekening gehouden met deze uitbreidingsplannen. Dit alles heeft voor een efficiënte doorlooptijd gezorgd.

AAB leverde tijdens Fase 2 integrale expertise op het gebied van projectmanagement, technisch advies en advies op het gebied van ruimtelijke ordening. Dit heeft geleid tot een prettige samenwerking met de klant en de uitvoerende partijen.

bron: AAB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.