kopersdag Chrysantenkwekerij van Wijk

"Onze chrysanten staan er mooi op, fijn om dat de klanten te kunnen laten zien"

Met de feestdagen als Valentijn en Internationale Vrouwendag in het vooruitzicht, opende Chrysantenkwekerij van Wijk gisteren haar deuren speciaal voor klanten. Het jaarlijks terugkerende evenement van deze VannoVa "Master Grower" werd ook dit keer goed ontvangen.

Gabri van Wijk: “Het is stilte voor de storm, want we gaan het de komende weken druk krijgen. Onze chrysanten (Radost en Radost Cream) staan er goed op, het is fijn om onze klanten de gelegenheid te geven om dat zelf te kunnen ervaren. Gisteren was een mooie kans om met onze klanten in gesprek te gaan, voordat de drukte losbarst.”

Van Wijk heeft vorig jaar de SON-T lampen vervangen voor Full-LED belichting en een tweede scherm geïnstalleerd. Gabri van Wijk: “Er waren al wat kwekers die werkten met een hybride belichting maar belichten met 100% LED is nieuw voor de chrysantenteelt. Wij werken deze winter met vertrouwen aan een nieuwe manier van telen, het is goed om dat in de praktijk te kunnen laten zien aan onze klanten.”

 

Voor meer informatie:
Vannova
www.vannova.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.