Succesvolle verificatie onderzoeken voor Florissant 810 en Florissant 830

Het Post Harvest Kenniscentrum van Royal FloraHolland heeft een verificatieonderzoek uitgevoerd om vast te stellen of de middelen Florissant 810 en Florissant 830 voldoen aan de VBN-normen als voorbehandelingsmiddelen bij Daucus. Uit dit onderzoek is gebleken dat aan alle voorwaarden is voldaan om deze middelen toe te voegen aan de verplichte middelen in de VBN-productspecificatie van Daucus.

Florissant 810 en 830 is getest op Daucus Carota ‘Data’.
Daucus heeft op de Florissant 810 een score van 75% op vaasleven en een score van 22% op het bloeipercentage. Op de Florissant 830 heeft de Daucus een nog hogere score behaald op vaasleven, 86%. De score op bloeipercentage was gelijk.

Per 1 februari 2023 beveelt de veiling de voorbehandelingsmiddelen Florissant 810 en Florissant 830 aan, bij aanvoer van Daucus.

Brassica
Het Post Harvest Kenniscentrum van Royal FloraHolland heeft een verificatieonderzoek uitgevoerd om vast te stellen of het middel Florissant 810 voldoet aan de VBN-normen als voorbehandelingsmiddel bij Brassica. Uit dit onderzoek is gebleken dat aan alle voorwaarden is voldaan om dit middel toe te voegen aan de verplichte middelen in de VBN-productspecificatie van Brassica.

Brassica heeft op de Florissant 810 een score op het vaasleven van 32%. Afschrijving is gebaseerd op geel blad en/ of verwelking.

Per 1 februari 2023 beveelt de veiling het voorbehandelingsmiddel Florissant 810 aan, bij aanvoer van Brassica.

Florissant 810
Bevordert de wateropname en onderdrukt de bacteriegroei in het water. (Vrij van Aluminiumsulfaat)

Florissant 830
Florissant 830 heeft dezelfde eigenschappen als Florissant 810 met dien verstande dat er extra voeding aan toegevoegd is.

Meer informatie of vragen?
Wim Ruts
T: 0297-343603
E: florissant@ufosupplies.nl
www.Florissant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.