Commercieel directeur SV.CO Martijn Vreugdenhil zwaait af

Vanaf 31 maart zal commercieel directeur Martijn Vreugdenhil SV.CO verlaten. In de zestien jaar dat Martijn actief was bij SV.CO heeft hij met name de commerciële zaken op zich genomen.

Reden voor het vertrek zijn verschillende inzichten over de te voeren lange termijn strategie. Martijn heeft er zelf voor gekozen om “los te laten” en hiervoor is begrip bij de directie van SV.CO. Zowel voor SV.CO als voor Martijn is het een ingrijpend besluit wat zo goed mogelijk zal worden opgevolgd. Taken en verantwoordelijkheden van Martijn zullen worden herverdeeld in de komende weken.

Martijn is zestien jaar geleden begonnen als verkoper bij SV.CO en was de laatste negen jaar vanuit de directie verantwoordelijk voor de commerciële zaken. Hij heeft tijdens zijn carrière diverse positieve veranderingen teweeg gebracht in ons bedrijf, wat heeft bijgedragen aan het succes van SV.CO.

De directie van SV.CO bestaat vanaf 31 maart 2023 uit Sander Verbeek (Teelt & Algemene zaken), Jelle Strijbis (Organisatie & Innovatie) en Miranda Duijnisveld (Financiën & HR).


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.