U kunt weer perceelsaangifte doen

Kweekt u potplanten, perkplanten, kuipplanten, waterplanten, planten met luchtwortels (zoals Tillandsia), graszoden of zodevormende producten en brengt u deze in de handel? Dan is het weer tijd om perceelsaangifte te doen. Dat doet u door in te loggen op mijnNaktuinbouw.Met de ingevulde gegevens in de perceelsaangifte maakt Naktuinbouw een gestructureerde planning voor de keurmeester en zorgen dat deze planning ook binnen uw bedrijfsvoering past. Ook gebruiken ze de gegevens om op de hoogte te zijn welke producten waar geteeld worden in geval van een uitbraak. De NVWA vraagt dat dit in beeld is.

Via mijnNaktuinbouw vult u de gegevens in
Hoe eerder u aangifte doet, hoe beter en effici├źnter Naktuinbouw haar werkzaamheden kan inplannen. U vult in op hoeveel hectare u gaat telen. Ook vult u het (hoofd)product voor dat perceel in. Hierover betaalt u de basisbijdrage.

Heeft u nog geen login? Via mijnNaktuinbouw kunt u deze direct aanvragen. Ook als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u dat achterhalen.

De helpdesk staat voor u klaar
Heeft u moeite met het invullen van de perceelsaangifte? Geen nood! De helpdesk van Naktuinbouw staat voor u klaar. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Telefonisch op (071) 332 62 88 of via e-mail.

Bron: Naktuinbouw


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.