Frigga op Fruit Logistica

Nieuwe lijn dataloggers voor 4G en 5G netwerkdiensten

Het is het hoogseizoen voor Chileense kersen. Met de heropening van de Chinese markt is de logistiek geleidelijk aan weer op gang gekomen en komen er steeds meer importkersen op de binnenlandse markt. Volgens de Chileense vereniging van fruitexporteurs (ASOEX) wordt verwacht dat de export van Chileense kersen dit jaar een nieuw hoogtepunt zal bereiken. Frigga is een professionele leverancier van oplossingen voor realtime temperatuurcontrole. Onlangs heeft het bedrijf vragen ontvangen van vele Zuid-Amerikaanse handelaren. In een interview met FreshPublishers introduceerde Paddy, de verantwoordelijke persoon van het bedrijf, de recente export van temperatuur- en vochtigheidmeters van het bedrijf.

Paddy: "Volgens de feedback van klanten stellen veel internationale klanten hoge eisen aan de kwaliteit van kersen en neemt de vraag ook toe. Kersen zijn beperkt houdbaar fruit en zijn zeer gevoelig voor de omgeving. Als er afzonderlijke vruchten in een doos zitten en als enkele vruchten beschadigd zijn is de kans groot dat ook andere vruchten gaan rotten, waardoor het verlies toeneemt. Het waarborgen van de kwaliteit van het fruit in het logistieke proces zal rechtstreeks van invloed zijn op de winst van de handelaar."

"De hoeveelheid importfruit in China is groot: "De hoeveelheid geïmporteerd fruit in China neemt toe. We hopen dat het gebruik van de kosteneffectieve temperatuur- en vochtigheidsrecorder helpt om te voldoen aan de vereisten voor temperatuurbewaking tijdens het transport van kersen in de koelketen en klanten helpt de kwaliteitscontrole van het product te verbeteren."

De productlijn van Frigga omvat 2 series en 4 types. "Onze draadloze realtime serie omvat twee soorten producten: enkelvoudig en meervoudig. Het kenmerk van deze serie is dat het end-to-end realtime monitoring en cold chain visualisatie kan realiseren. Handelaren kunnen gegevens bekijken via onze datadienst van het cloudplatform en dubbele systeemopslag uitvoeren om gegevensverlies te voorkomen. De tweede serie is de USB-serie, waaronder producten voor eenmalig en meervoudig gebruik. Deze serie wordt gekenmerkt door eenvoudige bediening en hoge kostenprestaties," legt Paddy uit.

Frigga introduceert elk jaar verschillende nieuwe producten. Een paar maanden geleden bracht het bedrijf officieel twee wegwerp temperatuur- en vochtigheidspositierecorders uit, V5D en V5B. Momenteel hebben klanten in China, Zuidoost-Azië, Australië, Europa, Amerika en andere landen ze in gebruik genomen. Paddy geeft een gedetailleerde inleiding tot deze producten: "V5D is een realtime temperatuurrecorder gebaseerd op 2G-netwerk. Hoewel sommige landen en regio's nog steeds het 2G-netwerk gebruiken, zal de 2G-netwerkdienst in sommige landen en regio's geleidelijk afnemen of zich zelfs terugtrekken. De Verenigde Staten bijvoorbeeld zullen het 2G-netwerk eind 2022 volledig uitschakelen en in de toekomst alleen nog 4G of zelfs 5G-netwerkdiensten aanbieden. Daarom hebben wij V5B ontwikkeld voor 4G/5G. Het is vermeldenswaard dat V5B een 4G/5G, fallback 2G-netwerk is. Dat wil zeggen dat V5B kan worden gebruikt in zowel 4G-netwerk als 2G-netwerk, wat erg handig is."

"Nu de markt weer open is, denk ik dat consumenten meer AGF zullen kopen, wat ook betekent dat de vraag van de markt naar temperatuur- en vochtigheidsrecorders verder zal toenemen," besluit Paddy.

Met de toenemende hoeveelheid bestellingen heeft Frigga zijn logo en webpagina vernieuwd, wat de uitgebreide upgrade van producten en diensten weerspiegelt.

Bezoek Frigga op de Fruit Logistica Berlijn, hal 26, stand C-28.

Voor meer informatie:
Paddy Pan
Frigga Tech

contact@dewav.com
www.friggatech.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.