Netafim Netherlands introduceert nieuwe SAF-XN filter

Amiad SAF-filters worden al jaren gebruikt in de hightech glastuinbouw. Stefan Bakker: "Het filter verzekert telers van een langdurige, bedrijfszekere filtratie en draagt daarmee bij aan een betrouwbare watergift. Het betrouwbare SAF-concept is nu verder verbeterd."

Op de HortiContact lanceert Netafim Netherlands in samenwerking met Amiad het nieuwe SAF-XN filter. De SAF-XN serie is aangepast op basis van wensen en ervaringen uit de Nederlandse glastuinbouwmarkt.De metalen filters kunnen grote hoeveelheden vuil verwerken, dat tijdens productie automatisch wordt afgevoerd. Tijdens het spoelen komt slechts een kleine hoeveelheid spoelwater vrij. Bovendien zijn de filters compact, zodat ze in een unit kunnen worden geplaatst.

Stefan: "Bij het SAF-XN filter zijn de lagering en as-afdichting verder verbeterd voor nog betere prestaties. De scharnierende deur en aansluitbox kunnen eenvoudig zowel links als rechts geplaatst worden. Het aantal lasverbindingen op de behuizing is nog verder teruggebracht om de kans op lekkages nog verder te verlagen. Standaard is SAF-XN uitgerust met Supernozzles waardoor een nog lagere spoelwatercapaciteit wordt verkregen." 

Bezoek voor meer informatie de stand (I123) van Netafim Netherlands.

Voor meer informatie:
Netafim 
Aartsdijkweg 22
2676 LE Maasdijk
+31 174 525444 
nl.info@netafim.com 
www.netafim.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.