Nieuwe campagne ‘Word ook een gever’ promoot bloemen en planten

‘Word ook een gever’, een nieuwe promotiecampagne van VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) gaat op 9 februari van start. Deze campagne moedigt consumenten aan om bloemen en planten te schenken aan hun dierbaren. De campagne loopt het hele jaar door. Ook kamerplanten, perk- en herfstplanten en bomen worden in de kijker geplaatst. Het doel van de promotiecampagne is om de verkoop van groen van bij ons een duwtje in de rug te geven.

“De lancering van de campagne vindt niet toevallig plaats vlak voor Valentijn,” zegt Marie Arnauts, promotiemanager groen bij VLAM. “Dit is het eerste piekmoment voor onze bloemenwinkels en tuincentra.” Uit onderzoek van VLAM in 2022 blijkt dat bloemen en planten het populairste Valentijns geschenk zijn bij mannen. Een op de zes van de ondervraagde mannen gaf vorig jaar zijn partner een bloemetje of plant cadeau. “Bloemen horen onlosmakelijk bij Valentijn. Ook wie Valentijn maar niets vindt, zal een persoonlijke attentie zoals een boeketje bloemen wel appreciëren. Maar er zijn nog ontelbare andere momenten om bloemen of planten te schenken,” aldus Marie.

De beeldvorming en de videospot van ‘Word ook een gever’ zal te zien zijn op billboards, in bloemenwinkels en tuincentra, op sociale media en online. Bloemenwinkels en tuincentra kunnen gebruikmaken van raamstickers om de campagne onder de aandacht te brengen.

bron: VLAM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.