Doorstart voor 30MHz binnen Sobolt Groep

30MHz maakt een doorstart binnen de Sobolt Groep. Daarover is op 1 februari akkoord bereikt, zo melden beide partijen. Een maand geleden ging het sensor- en databedrijf uit Amsterdam failliet. Vrijwel direct werd uitgesproken dat er 'goede hoop' op een doorstart was.

30MHz wordt als merk met de bestaande service doorgezet. Hierdoor kunnen telers het platform, de sensoren en de service blijven gebruiken. 

“We zijn blij dat we de 30MHz-dienstverlening doorzetten", zegt Dennis van der Wiel, bioloog en business grower bij de nieuwe combinatie in een door beide partijen uitgebracht bericht. "Als eerste lig de focus op het verbeteren van de dienstverlening en kwaliteit voor klanten."

Bij Sobolt zien ze 'veel synergie tussen de proposities van 30MHz en Plantfellow.' Dat laatste is de naam waarmee het bedrijf actief is in de tuinbouw. Sobolt is ook actief in de energie- en infrastructuursector. Het bedrijf wil 'oplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst.'

Zoals gebruikelijk na een faillissement heeft de curator na een maand een eerste faillissementsverslag uitgebracht. Daaruit wordt goed duidelijk hoe het tot een faillissement kon komen.

Voor meer informatie: 
30MHz
support@30mhz.com 
www.30mhz.com 

 

Sobolt
info@sobolt.com 
www.sobolt.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.