Boal Group haalt ESG Global Top-50 rating 2023

Boal Group heeft een wereldwijde Top 50 ESG-score (Environmental, Social, and Governance) behaald. 


Boal Group CEO Adri Pols feliciteert Boal Groups ESG Director Stefan Eggers met de Global Top 50 Rating

De ESG-rating wordt bepaald door de onafhankelijke organisatie Sustainalytics (een Morningstar-company). De organisatie evalueert bedrijven op basis van hun prestaties op de drie belangrijkste gebieden: milieu-impact, maatschappelijke verantwoordelijkheid en corporate governance.

De hoge ranking van Boal Group is een weerspiegeling van de inspanningen van het bedrijf om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren, ethische handelspraktijken te bevorderen en het welzijn van zijn werknemers, klanten en gemeenschappen te ondersteunen.

Slechts twee Nederlandse bedrijven in de Global Top 50
Nederland staat bekend om zijn sterke beleid op het gebied van corporate governance en duurzaam ondernemen, maar slechts twee Nederlandse bedrijven hebben een wereldwijde Top 50-badge gekregen op het gebied van hun ESG-prestaties. Boal Group behaalde ook de nummer één positie wereldwijd binnen het Building Products-segment voor 2023. Voor de 2023-ranglijst beoordeelde Sustainalytics meer dan 15.000 organisaties met behulp van hun veelgeprezen beoordelingssysteem.

Adri Pols, CEO van Boal Group: "We zijn vereerd met deze erkenning voor onze ESG-prestaties. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn diep verankerd in onze bedrijfscultuur en we zijn vastbesloten om op deze gebieden te blijven verbeteren. Verantwoord ondernemen is niet alleen het juiste om te doen, maar het is ook zakelijk verstandig."

De ESG-score is slechts een van de vele manieren waarop Boal Group blijk geeft van haar inzet voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft zichzelf ook ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld, zoals het verkleinen van de CO2-voetafdruk, het gebruiken van duurzame grondstoffen en het investeren in hernieuwbare energie.

 

Voor meer informatie:
BOAL Group 
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk 
www.boalgroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.