Gerberatelers zetten medewerkers Royal Flora Holland in het zonnetje

Afgelopen vrijdag werden honderden veilingmedewerkers in het zonnetje gezet door Coloured by Gerbera. Met deze actie sluit Coloured by Gerbera een serie "guerilla" acties, die onderdeel zijn van de nieuwe wintercampagne, af. Onder het motto “Kleur je dag met gerbera!” zijn er de afgelopen weken meerdere verrassingsacties geweest waarbij gerbera’s uitgedeeld zijn. Een enthousiast team fietste vrijdagochtend vroeg met een bakfiets gevuld met vrolijke, kleurrijke gerbera’s langs alle werknemers van Royal Flora Holland in Naaldwijk en zorgde ervoor dat iedereen verrast werd. Van de orderpickers tot de keurmeesters, iedereen ontving een prachtige gerbera met bijpassend label.

Gerbera in de winter  
Nog niet eerder voerde Coloured by Gerbera campagne in de winter. De uitdagingen in de markt en het veranderen van het aanbod deden de telers doen besluiten om ook in de winter wat extra positiviteit te verspreiden. Daarvoor is de kleurrijke gerbera in al zijn diversiteit natuurlijk bij uitstek geschikt. Naast de ludieke guerilla acties verrast Coloured by Gerbera de komende tijd ook met onlinecampagnes richting Europese Bloemisten en Groothandel.  Wie bovendien de QR-code scant die op het kleurrijke label staat of naar www.colouredbygerbera.com/nl/gerbera-kleurt-je-dag gaat, kan op nog meer kleurrijke inspiratie rekenen de komende tijd.

bron: Coloured by Gerbera


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.