Concorde aangesloten bij Air So Pure

Concorde heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de teelt van Spathiphyllum. Sinds 1 januari 2023 is de kweker aangesloten bij Telersvereniging Air So Pure.

Sander Kouwenhoven en Peet Slaman

Concorde is gevestigd in Honselersdijk en heeft een oppervlakte van 38.000 m2. In de afgelopen 15 jaar heeft Concorde zich gericht op de teelt van Phalaenopsis.

In 2022 kreeg Concorde de kans om het jaarrond teeltprogramma 13cm Spathiphyllum van Van Marrewijk-Steelhoven voort te gaan zetten, omdat zij in dit voorjaar ’23 stoppen met deze teelt om zich nog meer op seizoensproducten te gaan richten. En ook kwam er de kans om lid te worden van Air So Pure.

De Air So Pure Spathiphyllum is een sterk luchtzuiverende plant. Een sterke kamerplant die rijkelijk bloeit met witte bloemen en is heel eenvoudig te verzorgen. Zo is het bijna onmogelijk om de Spathiphyllum te verdrinken. Ze houdt namelijk juist van schaduw en is een dorstig type. 

Air So Pure is sinds 2007 het merk voor sterk luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit. De collectie bestaat inmiddels uit 12 productgroepen en bijna 200 artikelen. Met de nieuwe merkpropositie ‘A world of wellbeing’ en de nieuwe, eigentijdse uitstraling worden consumenten over de positieve effecten van Air So Pure planten geïnformeerd. Zowel fysiek voor het binnenklimaat en mentaal, je lekkerder voelen met planten om je heen.

Concorde koos voor het lidmaatschap van Air So Pure. Al tijdens de verkennende gesprekken raakten men enthousiast over de rol en het ambities van Air So Pure. Met het bekende plantenmerk naar de markt en de Europese consumenten. En daarbij ook de samenwerking tussen de kwekers binnen de telersvereniging.

Sander: “Door ons aan te sluiten bij Air So Pure versterken wij onze positie op een voor ons nieuw te betreden markt en vinden we direct aansluiting bij reeds bestaande lijnen en contacten. De samenwerking met andere leden brengt ons ook sneller verder dan we alleen zouden kunnen.”

Nu de laatste orchideeën de deur uit zijn, is alle aandacht voor het kweken en afleveren van de Air So Pure Spathiphyllum in de potmaat 13cm. Uiteraard met de kwaliteit en service zoals de klanten van Concorde Plants gewend zijn. Naar verwachting worden de eerste planten in week 5 uitgeleverd.

Voor meer informatie:
Concorde Plants B.V.
Mariëndijk 32b
2675 SW Honselerdijk
+31(0)174 622688
verkoop@concordeplants.nl 

Air So Pure
Venus 342-352, 1e verd, 
2675 LP Honselersdijk
info@airsopure.nl 
www.airsopure.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.