Bab Star jr. en Hoek flowers slaan handen ineen

Het zijn twee bekende namen in de bloemenindustrie: Bab Star jr. en Hoek flowers. Met ingang van 1 januari zijn beide familiebedrijven uit de Bollenstreek een officiële samenwerking aangegaan. Op die datum zijn de handtekeningen gezet en is Bab Star jr. verdergegaan als Bab Star – powered by Hoek flowers.

De twee bedrijven hebben hetzelfde doel: het direct beleveren van de bloemist met de beste bloemen. Waar de eerste zich specialiseert in de belevering van bloemisten in Nederland, doet Hoek flowers dit juist buiten de landsgrens. Een perfecte combinatie, waardoor de twee bedrijven hebben besloten elkaar aan te vullen en versterken.

Bab Star: “De laatste jaren heeft Bab Star een prachtige groei door mogen maken. Groei waar wij onze klanten enorm dankbaar voor zijn en waar wij als bedrijf trots op zijn. Groter worden is iets waar iedere ondernemer van droomt, maar tegelijkertijd komen er veel randzaken bij kijken. Van ICT, HR tot aan het logistieke orgaan dat groter en groter wordt. Ik vond mijzelf nog maar weinig terug in hetgeen waar ik echt passie voor heb, het contact met onze klanten.”

Ruben Hoek: “In het eerste gesprek dat wij vorig jaar met elkaar voerden bleek al snel dat wij konden bieden waar Bab Star naar op zoek was. Het faciliteren van de eerdergenoemde bedrijfsonderdelen en het daarnaast bieden van een stukje future proof logistiek. Daarnaast is het beleveren van de Nederlandse markt altijd al een wens van mij geweest, want wat is er nu mooier dan bloemisten te leveren in je thuisland?”

Powered by Hoek flowers
De levering van bloemen op water, een hoogwaardig product en de vertrouwde bezorgers blijven ongewijzigd. Bab Star b.v. is al 25 jaar inkoopservice voor de bloemist, en dat blijven ze. Het verschil? Bab Star powered by Hoek flowers en de klant die Bab zelf weer wat vaker over de vloer krijgt, zoals hij dat ook graag zelf ziet.

Voor meer informatie:
www.hoekflowers.com
www.babstar.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven