Felinifoundation wordt stichting Grootouderdag

De Felinifoundation heeft de naam gewijzigd en heet voortaan stichting Grootouderdag. Charles Lansdorp founder en voorzitter van de stichting grootouderdag: "Het idee een stichting op te zetten om de grootouders en senioren in het zonnetje te zetten en grootouderdag te promoten is ontstaan in Italië. We hebben gekozen voor Felinifoundation omdat de ‘Felini’ de naam was van ons eerste project wat we hebben opgedragen aan Clarence Seedorf. Inmiddels hebben we de grootouderdag overgebracht naar meerdere Europese landen en dekt deze naam beter de doelstelling van de stichting te weten.''

Charles Lansdorp met een boeket rozen Clarence+. De roos Clarence+ werd in 2015 gedoopt door Clarence Seedorf ter gelegenheid van de viering van grootouderdag op de WereldExpo2015 in Milaan. Charles bedankt BergRoseS en Transfleur voor de bloemen.

De stichting Grootouderdag is de initiator en promotor van Grootouderdag in Europa. Grootouderdag is een speciale dag om grootouders en in bredere zin senioren, te eren en te bedanken. Het doel van Grootouderdag is om de verbinding tussen generaties te bevorderen en te versterken. Het is aangetoond dat het vooraf opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk eenzaamheid op oudere leeftijd helpt voorkomen. Eenzaamheid zal de komende jaren toenemen door de vergrijzing in Europa. 

Grootouderdag erkent het vitale belang van langdurige relaties tussen generaties en staat in het teken van duurzaamheid.

Voor meer informatie:
Stichting Grootouderdag 
De Strang 29
3823 GL Amersfoort
06-81590957
www.grootouderdag.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven