Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brookdale Treeland Nurseries, Canada, wint AIPH International Grower of the Year 2023

De Canadese kweker Brookdale Treeland Nurseries Ltd (BTN) is door de International Association of Horticultural Producers (AIPH) uitgeroepen tot International Grower of the Year (IGOTY) 2023. De prijs werd gisterenavond uitgereikt door directeur Royal FloraHolland Steven van Schilfgaarde tijdens de AIPH IGOTY Awards Ceremony op de IPM Essen, Duitsland.

BTN is met zo'n 320 ha een van de grootste tuinplantenkwekers van Canada. Men bedient tuincentra, overheden, golfbanen en alle mogelijke andere klanten door geheel het land. De kwekerijen zijn gelegen in Ontario en één in British Columbia.

De IGOTY Awards, die voor het eerst werden uitgereikt in 2009, zijn een initatief zijn van Royal FloraHolland en FloraCulture International. De prijsuitreiking geldt als prestigieus binnen de internationale sierteeltcommunity, de ceromy zelf is een chique gebeuren waarbij genomineerden, (oud) winnaars, sponsoren en bekende koppen uit de sector aanwezig zijn.

Klik hier voor de bevindingen van de jury, als ook voor een overzicht van de overige winnaars. 

Klik hier voor een fotoreportage