Bram van der Heijden is overleden

Op donderdag 19 januari 2023 is na een kort ziekbed op 66-jarige leeftijd Bram van der Heijden overleden. Dat deelt zijn werkgever Hobaho, waar hij veertien jaar werkte. 

Hij is gestart als logistiek medewerker Bloembollenveiling. Naarmate de jaren vorderden is de functie van Bram uitgebreid tot logistiek voorman. "We kunnen wel zeggen dat het ‘zijn’ veiling werd", schrijven zijn collega's in een in memoriam op de bedrijfswebsite. "Met zijn team zorgde hij er tot in de puntjes voor dat alle (geveilde) bollen op de juiste manier werden aangeleverd en na verkoop weer werden opgehaald. Kwam een transporteur later of eerder, dan was Bram degene die hem opwachtte en verder hielp."

"In de voor veilen minder drukke periode, konden we op Bram rekenen voor allerlei werkzaamheden. Heel veel tulpen, hyacinten en lelies zijn door hem bij onze relaties opgehaald. Daarnaast bood hij de helpende hand bij de opbouw en afbouw van beurzen en hielp hij met regelmaat mee in de kassen van het Testcentrum voor Siergewassen."

De directie en medewerkers van Hobaho B.V. denken aan zijn vrouw Lida, zijn kinderen en kleinkinderen en wensen hen ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven