Magical Hydrangea viert jubileum op de winkelvloer

Voor Magical Hydrangea is 2023 een bijzonder jaar. Het hortensiamerk bestaat namelijk tien jaar en dat wordt gevierd. Zo is er een feestelijke aftrap op de IPM. Komende zomer is er bovendien een winactie rondom de limited edition Magical Green Revolution hortensia.

Magical Hydrangea zou geen succes zijn geweest zonder de Europese Magical retailers. Op de IPM kunnen zij aan den lijve ervaren hoe de kleuren van de planten hun ‘mood’ beïnvloeden. Ook krijgen retailers volop tips om de verkoop nog verder te verhogen. En kunnen zij intekenen op de Magical Piaggio, een aansprekende eyecatcher voor op de winkelvloer. Magical Hydrangea wil op de beurs ook samen met retailers stilstaan bij het jubileum en de gezamenlijke ambities voor de komende jaren.

Winactie Magical Green Revolution
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan introduceert Magical Hydrangea bovendien in mei de limited edition tuinhortensia Magical Green Revolution. De bekende Revolution in een nieuw, groen jasje. Deze bijzondere planten worden verdeeld over retailers in heel Europa. Consumenten maken bij aankoop van deze limited edition tuinplant kans op een van de tien modern vormgegeven Capi-regentonnen. Een toepasselijke prijs, want Hydrangea’s zijn dorstige planten. Met deze prijs geeft Magical bovendien extra aandacht aan vergroening en waterverspilling. Over de specifieke actievoorwaarden en timings zal Magical nog communiceren met de retailers.

Tien jaar vol Magical-fans
In 2013 begon het Magical Hydrangea-avontuur. De hortensia stond al snel bekend als sterke tuin-, balkon-, en kamerplant die wel 150 dagen bloeit en daarbij prachtig doorkleurt. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa kreeg de plant daardoor ieder jaar meer fans. Onder consumenten, maar ook onder retailers.

Magical Hydrangea is te op de beurs te vinden in hal 1, stand D 39.

Voor meer informatie:
www.magicalhydrangea.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven