Gebroeders De Mooij Valkenburg gaat op in Heyl

Lijnrijdersbedrijf Gebroeders De Mooij Valkenburg houdt op te bestaan en gaat op in de firma Heyl uit Honselersdijk. De overname vindt officieel plaats op 27 januari a.s.

Directie en vrijwel al het personeel van De Mooij – 10 mensen in totaal – voegen zich bij het inmiddels zo’n 150 man/vrouw tellende medewerkersbestand van Heyl.

Beide familiebedrijven gingen een kleine 50 jaar geleden van start als lijnrijder. Ze specialiseerden zich in de Duitse markt die zij inmiddels vrijwel volledig bedienen met bestellingen via de webshop. Heyl belevert driemaal per week meer dan 1.000 vakbloemisten, ook in het Rijn-Maingebied waar De Mooij sinds jaar en dag een eigen ‘vast’ klantenpakket kent.

Beste keuze
“Voortschrijdende ontwikkelingen in de branche en oplopende transportkosten hebben ons ertoe gebracht aansluiting te zoeken bij een grotere, sterke partij, die bovendien een breder assortiment kent én driemaal per week bezorgt”, zegt Ton de Mooij van het gelijknamige bedrijf. “Heyl, dat veel overeenkomsten met ons bedrijf kent, bleek zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers de beste keuze. We zullen beide groepen bij de overstap vanzelfsprekend en waar nodig intensief begeleiden.”

Van blauw naar groen
Directeur Koen Heijl is enthousiast. “Voor ons betekent de uitbreiding dat we nóg beter in staat zijn onszelf te blijven doorontwikkelen en in te spelen op de behoeften van de klant, zonder dat de kosten uit de hand lopen”, zegt hij. “De slogan ‘Onze service is uw winst’ gaat ook volledig gelden voor de klantengroep die van De Mooij overkomt. Het enige waar zij aan zullen moeten wennen is de kleur van de vrachtauto waarmee we de bloemen afleveren. Die gaat van blauw naar groen. Verder verwachten we de overstap geruisloos te laten verlopen.”

Voor meer informatie:
Heyl
Venus 375  
2675 LP Honselersdijk
T: +31 (0)174 671 900
marketing@heyl.nl
www.heyl.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven