3 februari

Open dag Yuverta mbo Geldermalsen

OP 3 februari 2023 organiseert Yuverta mbo Geldermalsen een open dag/avond voor leerlingen die zich oriënteren op een mbo-studie voor schooljaar 2023/2024. Tijdens deze open dag presenteren alle opleidingen, die op Yuverta mbo Geldermalsen worden aangeboden zich, zodat leerlingen hier gericht informatie kunnen ophalen over de opleiding van hun interesse. Iedereen is tussen 16.00-20.00 uur van harte welkom op de open dag op de locatie in Geldermalsen.

Studiekiezers zijn van harte welkom om de school bezoeken, zich oriënteren op een vervolgopleiding en de sfeer proeven die in de school hangt. Van elke opleiding zijn er docenten en studenten aanwezig voor studiekeuzegesprekken. Zo kunnen leerlingen kennis maken met de school en in contact komen met studenten en hen alle vragen stellen die ze hebben.

Opleidingsaanbod
Yuverta mbo Geldermalsen biedt verschillende groene mbo-opleidingen aan op meerdere niveaus en in BOL of BBL vorm zoals Teelt en techniek, Boomkwekerij, Fruitteelt en Glastuinbouw, Maatschappelijke zorg en groen, Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management, Buitensport coördinator en Buitensport instructeur en Eco en wildlife.

Campagne Tech en teelt
Yuverta mbo Geldermalsen werkt nauw samen met de Fruit Tech Campus en Tree Centre Opheusden om aandacht te vestigen op de technologische ontwikkelingen in de tuinbouw en de baankansen die deze sector biedt. Daarom organiseren de Fruit Tech Campus en Tree Centre Opheusden op 3 februari workshops om leerlingen en hun ouders te informeren over de mogelijkheden die teelt biedt.

Aanmelden
Het aanmelden voor de open dag kan eenvoudig via de website www.yuverta.nl/mbogeldermalsen.

Voor meer informatie:
Yuverta
Burg. Roozenveld v/d Venlaan 7
4191 PL Geldermalsen
0345 58 28 30
mbo.geldermalsen@yuverta.nl 
www.yuverta.nl/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven