Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laurens van Dijk, Bestplant

"Aansluiten van Rainlevelr in bestaand bassin, ik vind het een fluitje van een cent!"

Sinds kort is ook Bersplant uit Poeldijk aangesloten bij Rainlevelr. In onderstaande vertelt Laurens van Dijk kort over het hoe en waarom.

"Voor ons is deelnemen aan Rainlevelr een van de aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook al zit ons bedrijf in een relatief hoge polder binnen Westland, is het toch een mooi project om mee samen te werken en zo je steentje bij te dragen. We dachten met een bestaand bassin niet in aanmerking te komen. Totdat Gai Vegter, een van de accountmanagers, ons vertelde over de pilot met bestaande bassins. Toen bewezen was dat dit zonder problemen mogelijk was, is er in de zomer bij laagtij bij ons een Rainlevelr geïnstalleerd."

Laurens van Dijk (links) en Patrick Zuidgeest

"Over het proces ben ik erg tevreden: het was 1 dag werk, waardoor we theoretisch gezien een dag regen konden mislopen. Ik kan eigenlijk niets benoemen wat in de aanleg tegen heeft gezeten."

Voor meer informatie:
Rainlevelr
www.rainlevelr.com 

Publicatiedatum: