Nieuwe benoemingen bij Dümmen Orange

Dümmen Orange maakt nieuwe genetica beschikbaar voor uitlicensering aan veredelaars en producenten van jonge planten. Het bedrijf richt zich continu op het ontwikkelen van een uitgebreid programma aan nieuwe producten. Om meer genetica op de markt te brengen in aanvulling op haar eigen portfolio, is Dümmen Orange op zoek naar nieuwe samenwerkingen met spelers uit de sector.

Vlnr: Martijn Kuiper, Tosca Ferber, Camillo Berenos

Om de uitlicensering van genetica verder uit te bouwen, heeft Dümmen Orange Martijn Kuiper, momenteel Head of Global Product Management, benoemd in de nieuwe functie van Director of Global Out-licensing. Martijn heeft jarenlange ervaring in de sierteeltsector en werkt wereldwijd met veel vooraanstaande spelers om nieuwe rassen in de markt te zetten.

Tosca Ferber, momenteel Director Research, volgt Martijn op als Director of Global Product Management. Tosca heeft een essentiële rol gespeeld bij het opzetten van het Intrinsa-programma van Dümmen Orange. Intrinsa verbindt de modernste technieken met traditionele veredeling, met als doel het ontwikkelen van duurzame en economisch interessante planten voor een groenere toekomst. Dankzij haar R&D-ervaring zal ze de afdelingen Sales, Marketing, R&D en Supply Chain kunnen samenbrengen om de productteams van Dümmen Orange verder te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat de kansen tot marktintroducties die in de pijplijn van het bedrijf aanwezig zijn, worden benut. Tosca start op 1 februari 2023 in haar nieuwe functie.

Camillo Berenos is benoemd tot Director Research, nu Tosca overstapt naar Global Product Management. Camillo werkt inmiddels zes jaar bij Dümmen Orange en is momenteel Technology Lead Trait Genetics & Genomics. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor Predictive Breeding, waarmee Dümmen Orange een ongekende voorsprong heeft gekregen in productontwikkeling.

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven