Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mastercourse Floriculture 2023 van start

Gisteren startte weer een nieuwe Pro Manager Mastercourse Floriculture met ‘Future Leader’ uit de sierteelt. De deelnemers van deze editie zijn allen tussen de 25 en 40 jaar oud: Simone van Oene (JOOST Kalanchoes Brazilië), Marcel Bonekamp (Green Circle Growers, USA), Alexander van Rooijen (Kees, Brazilië), Lisa Gonzalez (Holland Orchids, Guatemala), Shane Wang (Royal Base, Vietnam / Taiwan), Connor van Steekelenburg (Cosmic Plants, Canada), Pablo Costa (Van Belle, Canada), Eliot Barden (Majestic Trees, VK), Patrick Barendse (Symphony, Brazilië), Chris Kulei (Sian Flowers, Kenia), Simone Capitanio (Vivai Capitanio, Italië) en last but not least, John Elstgeest (Flower Circus, Oekraïne).

Zij worden twee weken lang ondergedompeld in de toekomst van de internationale sierteelt. Bij elk te bezoeken bedrijf / partner gaan ze met de directie in gesprek over thema’s als familiebedrijf / bedrijfsopvolging, autonome teelt, curatieve biologie versus preventieve biologie, financieringsmodellen, cultuur binnen het bedrijf in geval van overnames en fusies, duurzaamheid als vertrekpunt van je bedrijfsvoering, etc.

De Mastercourse bereidt aanstormde CEO’s van leidende sierteeltbedrijven voor op hun (toekomstige) rol. Tegelijkertijd biedt de Mastercourse een platform om collega’s van over de hele wereld te ontmoeten en gedurende twee weken zeer intensief mee samen te werken. Het is niet voor niets dat de Mastercourse zich ontwikkeld heeft tot de voorselectie voor de ‘Young International Grower of the Year’ Award die nu jaarlijks wordt uitgereikt door AIPH.  

Door de grote onzekerheid in de Nederlandse sierteelt, ontving Jungle Talks geen aanmeldingen uit Nederland van deelnemers die geselecteerd konden worden. We hopen echter volgend jaar zo’n
2 – 3 deelnemers uit Nederland en België te mogen verwelkomen.

Wil je meer informatie over de Pro Manager Mastercourse Floriculture, loop dan even binnen op de IPM in Essen bij de stand van Dümmen Orange om 16.30 op woensdag, 25 januari. Daar komt men samen met elkaar en met alumni van eerdere Mastercourses.

Voor meer informatie:
Jungle Talks
+506 22730981
+506 84483355
renee@jungletalks.com          www.jungletalks.com

Publicatiedatum: