Finalisten Tuinbouw Ondernemersprijs bekendgemaakt

Afgelopen vrijdag zijn de finalisten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023 bekendgemaakt. Voorzitter Michiel F. van Ginkel verraste Beyond Chrysant uit Hoek van Holland, Griffioen Wassenaar uit Boskoop, Van der Avoird Trayplant uit Bavel en Porta Nova uit Waddinxveen met een persoonlijk bezoek.

Van linksboven mee met de klok: Porta Nova, Beyond Chrysant, Van der Avoird Trayplant en Griffoen Wassenaar.

Juryvoorzitter Rutger Lommerse bezocht de finalisten van de themaprijs Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen: Dutch Wasabi en Theelers uit De Lier en Biota Nutri uit Roelofarendsveen. Op 29 maart maakt Piet Adema, minister Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit de winnaars bekend.


Vlnr: Dutch Wasabi, Biota Nutri en Theelers

De Tuinbouw Ondernemersprijs is een ondernemersprijs die sinds 1986 jaarlijks toegekend wordt door de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Royal FloraHolland, Rabobank, Flynth adviseurs en accountants, Interpolis en het Ministerie van Landbouw van Natuur en Voedselkwaliteit zijn partner in de stichting. En dit jaar ook Greenport West-Holland. Met het uitreiken van de Ondernemersprijs stelt de stichting zich ten doel om bekendheid te geven en belangstelling te wekken voor de positieve en innovatieve ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouwsector. Tijdens een bijeenkomst op 29 maart 2023 worden de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie vindt u op www.tuinbouwondernemersprijs.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven